Pats vienkāršākais, ko var izdarīt ar sasaldēto spirulīnu ir sajaukt to ar jebkuru šķidrumu. Tas var būt ūdens (vārīts vai minerālūdens), sulas no iepakojuma vai svaigi spiestas, augļu vai dārzeņu biezenis, augļu dzēriens, kefīrs, auksta tēja. Spirulīna nav jāatsaldē, bet gan jāiemet sasaldēta brikete šķidrumā. Pēc dažām minūtēm dzēriens ir gatavs lietošanai.
Spirulīnas lietošana ir veselīga katram mūsdienu cilvēkam, jo tas ir dabīgs, ekoloģiski tīrs produkts bez kontrindikācijām. Izņēmums ir tikai individuālā nepanesība.
Lietot spirulinas dzērienu ieteicams 10 – 20 minūtes pirms ēšanas. Daži pārbaudītas receptes:
Sastāvdaļas: liels zaļumu kūlis (dilles, pētersīļi vienādās daļās), persiki vai nektarīni – 2 – 4 gab., 1 sasaldētas spirulīnas brikete, ½ ūdens glāze. Gatavot: visas sastāvdaļas ielikt blenderī un sajaukt līdz maksimāli vienādai konsistencei.
Sastāvdaļas: gurķis, 1 sasaldētas spirulīnas brikete, ½ neliela sīpola, dažas olīveļļas piles. Gatavot: visas sastāvdaļas ielikt blenderī un sajaukt līdz vienādi maksimālai konsistencei.
Sastāvdaļas: 1 zaļš ābols, ¼ citrona sula, 1 – 2 zaļās selerijas lapu kāti, 1 sasaldētas spirulīnas brikete, ½ ūdens glāze. Gatavot: visas sastāvdaļas ielikt blenderī un sajaukt līdz maksimāli vienādai konsistencei.